Το Ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Λαμιέων Κωνσταντίνο Κερπινιώτη από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 22ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Λαμίας - Ροδίτσας


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι ζημιές στο  προαύλιο χώρου του σχολείου μας αποκαταστάθηκαν και με το παραπάνω!  Οσο αυτό μπορούσε να είναι εφικτό  μιας και αυτή τη στιγμή υπό συνθήκες βροχής τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων και ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κερπινιώτης που ο ίδιος πάνω στο γερανό απομάκρυνε επικίνδυνα κλαδιά που είχαν σπάσει και αποτελούσαν κίνδυνο για μικρούς και μεγάλους και φυσικά με όλους  τους υπαλλήλους του πράσινου και τις καθαριότητας του Δήμου να δίνουν ξανά πραγματικά μάχη ώστε να μας παραδώσουν το σχολείο στη κατάσταση που μας το είχαν παραδώσει πριν την άσχημη προχθεσινη κακοκαιρια που μας έφερε τα πάνω κάτω σε ολους. Έτσι λοιπόν  αύριο το σχολείο μας,ανανεωμένο και καθαρό ανοίγει τις πόρτες του να υποδεχτεί τους μικρούς του μαθητές! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

































Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη