Εκπρόσωποι της Π.ΣΤ.Ε. – Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στις τελετές αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025

Σας ενημερώνουμε ότι, στην τελετή Αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Φθιώτιδας θα παραστούν ως εξής:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας, στο 6ο Γυμνάσιο Λαμίας, στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας και στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος, στο 6ο Γυμνάσιο Λαμίας, στο 4ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας, στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας και στο 2ο Γυμνάσιο Λαμίας.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Ηλίας Καλτσάς, στο 4ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας Χρήστος Ταξίδης, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη