Λαμία: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Super Cup Handball Γυναικών


Ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός φιλοξένησε η Λαμία, με την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2ου Super Cup Handball Γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», με τη συμμετοχή του ΟΦΝ Ιωνίας και του ΠΑΟΚ. Στο συναρπαστικό τελικό μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Ιωνίας που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σαιζόν στο γυναικείο χάντμπολ.

Ο αγώνας με τη συμμετοχή δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του γυναικείου χάντμπολ, χαρακτηρίστηκε από ένταση, πάθος και δυνατές συγκινήσεις, προσφέροντας στους φιλάθλους θέαμα υψηλού επιπέδου. Η επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Super Cup ανέδειξε τη Λαμία ως έναν σημαντικό αθλητικό προορισμό, με την άρτια οργάνωση από  τη Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Στο τουρνουά η Ομοσπονδία βράβευσε το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για τη στήριξη, ανάδειξη και προώθηση του αθλήματος, ενισχύοντας το αθλητικό προφίλ της πόλης. Το βραβείο εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων παρέλαβε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού Θάνος Στεργίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι που η Λαμία φιλοξένησε μία ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την εξαιρετική αγωνιστική τους απόδοση αλλά και το άριστο επίπεδο άμιλλας που επέδειξαν. Ως Δημοτική Αρχή υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε παρόμοιες διοργανώσεις που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και τις αξίες του, τοποθετώντας τη Λαμία στην καρδιά των μεγάλων αθλητικών γεγονότων».





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη