Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 1-4

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της SuperLeague, η Λαμία αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε με 1-4 σκορ από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής 01/09 στο Γήπεδο Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”.

Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γυφτομήτρο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το τέλος του α΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44΄με τον Λιατσικούρα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 47′ με τον Γιουσούφ κάνοντας το 1-2. Στο 55′ ο  Λιατσικούρας σημείωσε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Λίγδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Καψαλιάρης, Πάνος (65′ Καποδίστριας), Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Μανίσογλου (65′ Κουτσονίκας), Λιαπάκης (65′ Πετρόπουλος), Κουτσώνας, Ζαλοκώστας, Τσιάκας, Λιοπύρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (70′ Καρκατσάλης), Πρεκατές, Πλειώνης (46′ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Τουφάκης (70′ Λίγδας), Μπακούλας, Γιουσούφ, Παπακανέλλος (75′ Λώλης), Αλαφάκης (81′ Ρολάκης).






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη