How to: αναβάθμιση σαλονιού


Θέλετε να αναβαθμίσετε το σαλόνι σας και αναζητάτε τις must προτάσεις που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε; Εάν ναι τότε σίγουρα πρέπει να ρίξετε μια μάτια στη παρακάτω λίστα. Θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε ώστε να κάνετε upgrade το σαλόνι σας και να του δώσετε τις πιο ενδιαφέρουσες πινελιές που θα εντυπωσιάσουν κάθε σας καλεσμένο.


  • Νέες μοντέρνες κουρτίνες

Μία κίνηση που σίγουρα αξίζει να κάνετε για το χώρο σας είναι να αγοράσετε νέες μοντέρνες κουρτίνες σαλονιού. Είναι μία αλλαγή που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε το ύφος και την αισθητική του χώρου σας αλλά και να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τις υφές που θα έχει μέσα χώρος σας. Μπορείτε να επιλέξετε nude και γήινες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο ήρεμο και απαλό vibe στο σαλόνι ή να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό.


  • Αγορά ενός νέου τραπεζιού του καφέ

Ένα νέο τραπεζάκι του καφέ είναι σίγουρα μία αγορά η οποία πραγματικά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε πλήρως την εικόνα του σαλονιού σας αλλά και να το αναβαθμίσετε δίνοντάς του μία πολύ ιδιαίτερη και σύγχρονη λεπτομέρεια.


  • Βάψιμο τοίχων

Σίγουρα σας έχει περάσει και σας από το μυαλό μέσα σε όλη αυτή την μικρή ανακαίνιση που κάνετε στο σπίτι σας να βάψετε τους τοίχους. Εάν λοιπόν ακόμα αναρωτιέστε αν είναι μια must do κίνηση η απάντηση είναι πως ναι!


  • Εγκατάσταση ενός καθρέφτη

Η εγκατάσταση ενός καθρέφτη είναι επίσης κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε το σαλόνι σας αλλά και να το κάνετε πιο φωτεινό κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς ένας καθρέφτης θα επιτρέψει σε όλο το σπίτι να απλωθεί ομοιόμορφα το φως του ήλιου και θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.


  • Τοποθέτηση μιας επιτοίχιας βιβλιοθήκης

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο σαλόνι σας κάτι δημιουργικό το οποίο μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε μια επιτοίχια βιβλιοθήκη. Εκεί θα μπορέσετε να ταξινομήσετε ομοιόμορφα διάφορα διακοσμητικά, να στοιβάξετε βιβλία, η και να προσθέσετε κάποιο φυτό ή αρωματικό κερί για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι.

  • Διακόσμηση καναπέ με ριχτάρια

Μία πολύ οικονομική αγορά που μπορείτε να κάνετε για το σαλόνι σας η οποία σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη είναι τα ριχτάρια καναπέ ή μερικές μικρές κουβέρτες. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε επάνω στο καναπέ και τη πολυθρόνα σας δημιουργώντας έτσι ένα πολύ cozy και ζεστό κλίμα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη