Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην αήττητη Λαμία: Η προανναγγελία του αγώνα

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Φθιώτιδα κόντρα στην τοπική Λαμία. Στο πλευρό του Πρωταθλητή Ευρώπης Conference League στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Διάκος» θα βρίσκονται περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του, με τις ανάγκες ζήτησης να είναι πολύ μεγαλύτερες από τον αριθμό εισιτηρίων που έδωσε η τοπική ομάδα.

Η Λαμία, λοιπόν, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που ανοίγει τη δράση της 3ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να κάνει το 3 στα 3, στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι.

Μετά το 0-2 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και στο εντός έδρας 2-1 οι ερυθρόλευκοι θέλουν να περάσουν χωρίς απώλειες βαθμών από τη Φθιώτιδα, πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων και να πάμε ήρεμοι στο… διάλειμμα αυτό, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν δείξει πολύ θετικά δείγματα μέχρι τώρα, νικώντας τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα και παίρνοντας στη συνέχεια τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, με αποτέλεσμα να έχουν τέσσερις βαθμούς μέχρι τώρα.

Η αναμέτρηση έχει σέντρα στις 19:30 και αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Cosmote Sport 1hd, με τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ να έχουν μαζί τους και την προϊστορία , έχοντας επικρατήσει του αντιπάλου τους 16 φορές σε σύνολο 20 αναμετρήσεων, ενώ 2 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, με τη Λαμία να έχει πανηγυρίσει επίσης 2 φορές τη νίκη.

Στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Σατσιάς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την άλλη να μην έχει διαθέσιμο τον Ρέτσο αλλά να έχει μαζί του στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος τον Κάρμο.

Οι αποστολές

Λαμία: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουϊντό, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σιμόνι

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας

Πιθανές ενδεκάδες

Λαμία (Μ. Σατσιάς): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε, Γιαννούτσος, Ραντόνια, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Ρινγκ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Πιρόλα, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ντόη, Βέλντε, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Χριστοδούλου

4ος: Βεργέτης

VAR: Κουμπαράκης, Παπαδάκης

neolaia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη