Λάτσιο – Μίλαν: Να βγάλουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι

Στο Ολίμπικο της Ρώμης η Λάτσιο του Μάρκο Μπαρόνι θα φιλοξενήσει τη Μίλαν του Πάουλο Φονσέκα με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττα η μεν από την Ουντινέζε και η δε από την Πάρμα με το ίδιο σκορ 2-1.

Η Λάτσιο ξεκίνησε εντυπωσιακά την πρώτη αγωνιστική παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο απέναντι στη Βενέτσια και επιβλήθηκε με 3-1. Στις τάξεις των οπαδών υπάρχει έντονη γκρίνια και αμφισβήτηση. Μεταγραφικά έχει κινηθεί σε πολύ υψηλούς ρυθμούς με το τελευταίο απόκτημα, ο Μπουλαγέ Ντιά από τη Σαλερνιτάνα να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Οι στοιχηματικές εταιρίες την έχουν αρκετά ψηλά στις προβλέψεις τους για την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα, με τον βασικό στόχο να είναι η Ευρώπη.

Από την άλλη η Μίλαν ενώ ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες τη σεζόν δεν τις έχει δικαιώσει μέχρι τώρα. Μπορεί πέρα από την φυγή του Ζιρού η ομάδα να μην είχε άλλη απώλεια βασικού παίκτη, παρόλα αυτά δε θυμίζει τίποτα το σύνολο του Πιόλι τα προηγούμενα χρόνια. Η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Φονσέκα καθώς σε 2 παιχνίδια έχει δεχθεί 4 γκολ. Επιθετικά βρίσκει λύσεις αλλά δεν είναι αρκετό τη στιγμή αυτή.

Η αναμέτρηση στην αιώνια πόλη θα είναι αίμα και άμμος. Οι φιλοξενούμενοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχουν περιθώριο για 3η σερί ήττα το οποίο θα αποτελέσει ίσως τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία του συλλόγου. Για όποιον αναρωτιέται τι να παίξω σήμερα στην αναμέτρηση αυτή, πάμε στο Χ2+Over 1,5 σε απόδοση 1.83.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη