4 Must Have παπούτσια για κάθε γκαρνταρόμπα


Σίγουρα όλες μας έχουμε αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα μας και πολλές φορές σκέφτομαστε πως δεν έχουμε με ποιο ζευγάρι παπούτσια να συνδυάσουμε ένα συγκεκριμένο outfit. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ενώ έχεις τόσα ζευγάρια παπούτσια; Το πιο πιθανόν είναι να μην έχεις τα must have παπούτσια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση και για κάθε look σου. Και αν αναρωτίεσαι ποια είναι αυτά αυτά τα παπούτσια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, τότε συνέχιζε να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

Sneakers

Ta sneakers μπορούν να σε συνοδεύουν από το πρωί έως το βράδυ σε κάθε περίσταση και σε κάθε σου εμφάνιση, επίσημη ή casual. Πόσο μάλλον αν τα έχεις επιλέξει σε ένα κλασικό χρώμα όπως άσπρο ή μαύρο που σίγουρα συνδυάζεται εύκολα με όποια παλέτα και αν έχεις επιλέξει για το ντύσιμο σου. Είτε είναι chunky είτε κλασικά sneakers χωρίς κάποιο σχέδιο, συνεχίζει να είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Σκέψου με πόσα outfits μπορείς να τα συνδυάσεις είτε αυτό είναι ένα oversized blazer με ένα υφασμάτινο παντελόνι είτε ένα φόρεμα με floral prints.

Μποτάκια

Για την χειμερινή σεζόν τα γυναικεία μποτάκια είναι το απόλυτο ζευγάρι παπούτσια, κατάλληλα για all day εμφάνισεις. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα όπως μαύρα, λευκά, ταμπά, με κορδόνια ή φερμουάρ καθώς και με το ύψος του τακουνιού που εσύ επιθυμείς όπως για παράδειγμα μποτάκια ψηλά. Εύκολα συνδυάζονται με φούστες και φορέματα, με το τζίν σου ή ένα υφασμάτινο παντελόνι και μπορούν να απογείωσουν το στυλ σου αν επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι με τρουκς, στρας η κάποιο άλλο σχέδιο. Στην ίδια κατηγορία με τα μποτάκια ανήκουν και τα αρβυλάκια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο rock style.

Αθλητικά

Για τις βόλτες στην πόλη ή στο βουνό, για το απογευματινό τρέξιμο ή ακόμα και για το γυμναστηρίο, τα αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητα σε κάθε γυναίκα. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολύ ωραία σχέδια στα αγαπημένα σου χρώματα που θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ και σίγουρα μπορείς να τα συνδυάσεις με τις αθλητικές σου φόρμες, τα κολάν και τα φούτερ. Ωστόσο, αν ασχολείσαι με κάποιο άθλημα όπως το τένις ή το βόλευ, σίγουρα τα παπούτσια της προπόνησης καλό θα ήταν να είναι διαφορετικά από τα αθλητικά που έχεις για καθημερινή χρήση, καθώς οι ανάγκες του ποδιού σου είναι διαφορετικές.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη