ΠΑΣ Λαμία: Οι δηλώσεις του προπονητή για τη νέα φιλοσοφία της ομάδας


Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Μαρίνου Σατσιά για το πλάνο της νέας χρονιάς:

«Πολλή δουλειά, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η ομάδα θα ενισχυθεί και εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και μακάρι να καταφέρουμε ότι έκανε και πέρυσι η ομάδα που για μένα αυτό που πέτυχε πέρυσι είναι κάτι το ανεπανάληπτο και μοναδικό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει και σε μένα και στους συνεργάτες μου και να είναι βέβαιοι οι φίλοι της Λαμίας ότι θα κάνουμε τα πάντα, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε η ομάδα να είναι πολύ ανταγωνιστική».

«Η φιλοσοφία της ομάδας για εμένα είναι να παίξουμε ένα ορθόδοξο ποδόσφαιρο, να χτίσουμε την ομάδα από πίσω και σιγά σιγά παίζοντας να καταφέρουμε να σκοράρουμε, αυτό είναι σημαντικό. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα περσινά παιχνίδια της ομάδας και θέλουμε μια καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μια καλή αμυντική λειτουργία, δίνει περισσότερο ώθηση για να βγει καλά στην κόντρα, αυτό το έκανε πολύ καλά πέρυσι, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

«Καταλαβαίνετε ότι η ομάδα ξεκινάει από το μηδέν. Έχουν φύγει πάρα πολύ παίκτες και θέλουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που να είναι φιλόδοξοι, αισιόδοξοι ώστε να καταφέρουμε να στήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα για να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα γιατί είναι αρκετά δύσκολο. Κάθε χρόνο τα δεδομένα αλλάζουν. Πρόπερσι η ομάδα πάλεψε για τη σωτηρία της – εύχομαι να μην γίνει αυτό φέτος – εύχομαι να κάνουμε και φέτος αυτό που έγινε πέρυσι. Θέλω να συγχαρώ το συνάδελφο (σ.σ. Λεωνίδα Βόκολο), γιατί έχει κάνει ένα εξαίρετο έργο φυσικά με τη βοήθεια της διοίκησης. Πραγματικά το εύχομαι να μπούμε ξανά στην εξάδα. Θα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Όμως δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν θέλω να λέω πολλά, ό,τι είναι να το πω, θα το πω στο γήπεδο. Θα δείτε μια ομάδα που θα λειτουργεί σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση και εύχομαι να έρθουν και τα αποτελέσματα για να πάμε ξανά στην εξάδα».

 «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω. Δεν έχω έρθει για διακοπές, έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω. Θέλω να δουλέψω και να μπω στο χάρτη της Ελλάδας, γιατί και εμείς οι Ελληνοκύπριοι θέλουμε να είμαστε παρόντες και να δείξουμε πως είμαστε και εμείς καλοί προπονητές. Εύχομαινα ανταποκριθώ στα δεδομένα της Super League».

«Κάθε μέρα ενισχύεται η ομάδα με προσθήκες και θεωρώ πως μέχρι την Ολλανδία, θα έχουμε ολοκληρωμένο το 75-80% του ρόστερ μας».

«Ο φίλαθλοι να είναι αισιόδοξοι, να στηρίξουν την ομάδα όπως το κάνουν και τα προηγούμενα χρόνια και από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες. Καλώ τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξει. Η ομάδα φέτος θα πλαισιώνεται από νεαρά παιδιά κυρίως, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερη  ώθηση και με τη στήριξη αυτή η ομάδα θα δείξει αυτά που πρέπει».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη