Λαμία: Παίρνει Σάντμπεργκ

Ο δεξιός μπακ Σίμον Σάντμπεργκ που έπαιζε στη Χάκεν αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας.

Παίκτη της Λαμίας χαρακτηρίζουν στη Σουηδία τον Σίμον Σάντμπεργκ και σύμφωνα με τον εκεί Τύπο ο συμπατριώτης τους δεξιός μπακ που ανήκει στη Χάκεν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Η «aftonbladet.se» μετέδωσε σχετικά πως «αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για τον προκριματικό αγώνα της Χάκεν εναντίον της F91 Ντιντελένγκ, αλλά στη συνέχεια αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει για τον νέο του σύλλογο».

Πλέον όλα δείχνουν πως ο 30χρονος θα γίνει κάτοικος «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Σάντμπεργκ εκτός από τη Χάκεν έχει ακόμη παίξει και στις Λέφσκι Σόφιας, Χάμαρμπι, ενώ με τη νυν ομάδα του πήρε το Κύπελλο δύο φορές (2016, 2023), ενώ ακόμη ένα πανηγύρισε με την Χάμαρμπι (2021).

Το 2020 «έγραψε», σε ένα φιλικό με το Κόσοβο, τη μοναδική του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη