ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ- ΑΙΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Καλησπέρα!

Συνημμένο θα βρείτε το δελτίο τύπου μας για το Φεστιβάλ Καντίνας - Canteen Festival που θα γίνει στη Λαμία από τις 11/7 έως τις 13/7. 

Επιπλέον:
Αιτούμαστε συνεργασία σε επίπεδο χορηγού επικοινωνίας.

Ανταποδοτικά σας προσφέρουμε!:
1. Δωρεάν προσκλήσεις για την είσοδό σας στο Φεστιβάλ 
2. Διαφήμιση στα social της ΑΜΚΕ
3. Δυνατότητα τοποθέτησης δικών σας banners στον χώρο της εκδήλωσης

Σε περίπτωση που είστε θετικοί παρακαλούμε να μας αποστείλετε το λογότυπό σας εάν είναι δυνατόν σε μορφή jpg ή png ξεφονταρισμένο.

Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση της επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ, παραγωγή μουσικών, θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, management καλλιτεχνών και δημοσίων προσώπων εν γένει. Σε αδρές γραμμές συμβάλλει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη Δήμων και Περιφερειών.


 
Με εκτίμηση 
Ειρήνη Γεωργιάδου
Δημοσιογράφος
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Thessaloniki Brand
📞 +30 2311246199
📍 Κυβερνίδου 6, 54639 Θεσσαλονίκη

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ/ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το παρόν email όπως και τυχόν συνημμένα αρχεία είναι εμπιστευτικά. Η χρήση των συγκεκριμένων επιτρέπεται μόνον από τον αναφερόμενο παραλήπτη και η επεξεργασία τους γίνεται σύμφωνα με τον GDPR. Εάν έχετε λάβει το παρόν μήνυμα κατά λάθος, παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημα σας ή να το καταστρέψετε και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη, αντίκειται στον νόμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

CONFIDENTIALITY WARNING / DISCLAIMER

This email as well as any attached files is confidential. The use of the specifics is allowed only by the mentioned recipient and their processing is done in accordance with the GDPR. If you have received this transmission in error, please delete it from your system immediately or destroy it and notify the sender. Copying, using or communicating this message to third parties by an unnamed recipient is against the law. Thank you for your cooperation.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη