ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί ξανά τον Μητσοτάκη στη Βουλή για την τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί ξανά τον Μητσοτάκη στη Βουλή για την τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Στην επανακατάθεση της επίκαιρης ερώτησης προς τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της τεκμαρτής φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, προχώρησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θυμίζει πως «η κυβέρνηση έχει ήδη αρνηθεί τη σχετική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την κατάργηση του μέτρου».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΒΟΥΛΗ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΤΕΚΜΑΡΤΟ_ΕΙΣΟΔΗΜΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/dxPKpi1
via IFTTT

1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. .....Ένα από τα λίγα σωστά έργα της Κυβέρνησης. Επαγγελματίες να δηλώνουν 5.000 - 8.000 ευρω το χρόνο για όλη τους τη ζωή .....και να διαμαρτύρονται και από πάνω. Να δηλώνουν λιγότερα από τους εργαζόμενους που έχουν.
    Φυσικά με αυτά τα χρήματα 'έχουν σπουδάσει παιδιά, τους έχουν αγοράσει αυτοκίνητα. πάνε διακοπές , νοικιάζουν εξοχικά και έχουν φτιάξει και σπίτι.
    Πως ρε παιδιά με 500 ευρώ το μήνα τα κάνετε όλα αυτά; Γιατί δεν λέτε και σε μένα που παίρνω 1500 ευρώ το μήνα και έφτυσα αίμα για να σπουδάσω ένα παιδί, έχω ένα αυτοκίνητο 25 χρόνων και πάω διακοπές το καλοκαίρι , δυο διανυκτερεύσεις.
    Και υπάρχουν και πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν όλη αυτή την κατάσταση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη