ΒΟΜΒΑ Κόρμπιν! "ΜΕ ΕΚΔΙΩΞΑΝ γιατί αρνήθηκα να υποστηρίξω τη στρατιωτική δράση του Ισραήλ..."

Καθίκι
Ο πρ. ηγέτης της αντιπολίτευσης του ΗB Τζέρεμι Κόρμπιν αποκαλύπτει ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δέσμευση οτι έπρεπε να υποστηριξει καθε στρατιωτική δραση του ισραηλ αν γινοταν ΠΘ! Ο Κόρμπιν αρνήθηκε και τα ισραηλινής ιδιοκτησίας βρετανικά ΜΜΕ παρενέβησαν για να τον εκδιώξουν.


Ο πρ. ηγέτης της αντιπολίτευσης του ΗB Τζέρεμι Κόρμπιν αποκαλύπτει ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δέσμευση οτι έπρεπε να υποστγριξει καθε στρατιωτική δραση του ισραηλ αν γινοταν ΠΘ!
Ο Κόρμπιν αρνήθηκε και τα ισραηλινής ιδιοκτησίας βρετανικά ΜΜΕ παρενέβησαν για να τον εκδιώξουν. pic.twitter.com/FV9rSHyC8w— Καθίκι (@KYTKYTKYTKYTKYT) June 21, 2024


‼️Στην πρώτη του ομιλία μετά τις εκλογές, ο Βρετανός πολιτικός Τζέρεμι Κόρμπιν, που επανεξελέγη στην έδρα του στο κοινοβούλιο, τόνισε ότι η νίκη του υπογραμμίζει ένα ισχυρό αίτημα για την ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου δεσμευμένη να σταθεί ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα.👏🇵🇸 pic.twitter.com/iNFCRXYyzw— john 🪡 ntin (@JohnToyp) July 5, 2024


http://dlvr.it/T9DQYX

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη