6η συνεχόμενη χρονιά Λαμία και Macron μαζί!


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για 6η συνεχόμενη χρονιά με την Macron, η οποία θα είναι ο προμηθευτής του αθλητικού υλικού της ομάδας μας για ακόμη μια σεζόν.

Η επιτυχημένη συνεργασία της ΠΑΕ Λαμία με μια από τις κορυφαίες αθλητικές εταιρείες, συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά στηριζόμενη στην εμπιστοσύνη, στην αμεσότητα της εξυπηρέτησης, στην αξιοπιστία των υπηρεσιών, στην αισθητική, την τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού, καθώς και στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνεχίζεται και όσον αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο μπορούν όλοι οι φίλοι μας να προμηθευτούν βασικά προϊόντα ένδυσης κάνοντας άμεσα την παραγγελία τους καθώς αυτό σταδιακά θα ανανεώνεται και θα εξοπλίζεται με τη νέα σειρά ρούχων της ομάδας με πυξίδα την γνωστή υψηλή ποιότητα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τη φινέτσα της ιταλικής εταιρίας.

Για λεπτομέρειες και παραγγελίες πατήστε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη