Η Σαγκάν Τόσου της Ιαπωνίας ο πιθανότερος προορισμός του Σλίβκα


Ο Βικίντας Σλίβκα φαίνεται πως έχει προχωρημένες επαφές με την ιαπωνική ομάδα, που «παλεύει» για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ηταν αρχές του μήνα όταν και σας μεταφέραμε πως ο Βικίντας Σλίβκα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές ότι θα συνεχίσει τελικά στην Ασία.

Ως πιθανότερος προορισμός του ήταν η Ιαπωνία και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο Λιθουανός μέσος αναμένεται να υπογράψει στη Σαγκάν Τόσου.

Πρόκειται για ένα club που «παλεύει» για την παραμονή του στην εκεί μεγάλη κατηγορία και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στο «-1» από τη «σωτηρία» του.

Εδρεύει στην ομώνυμη πόλη Τόσου που βρίσκεται στα νότια και μάλιστα ο Σλίβκα φέρεται να βρίσκεται ήδη στη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου».

Ετσι μετά από μία τετραετία στη χώρα μας αρχικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης και ύστερα για τη Λαμία, όλα δείχνουν πως ο 29χρονος θα γίνει «Σαμουράι».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη