Αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Πλατφόρμας WhitePress®

whitepress®
Terms and Conditions update

Γεια σου kaliterilamia,

Λόγω της εξέλιξης της Πλατφόρμας WhitePress®, της εισαγωγής νέων λειτουργιών και για το καλό και την ασφάλεια των Χρηστών μας, από 29.09.2023, καθιστούμε αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Πλατφόρμας WhitePress®.
 
Οι αλλαγές αφορούν αντίστοιχα: τους Όρους και τις Προϋποθέσεις των Εκδοτών, των Διαφημιζομένων [κατά περίπτωση] (στο εξής συνολικά: "Όροι και Προϋποθέσεις"), και αποτελούνται κυρίως από:
  • Διόρθωση γλωσσικών και τυπογραφικών λαθών,
  • Ενοποίηση της ονοματολογίας και του περιεχομένου των γενικών διατάξεων στους Όρους και τις Προϋποθέσεις,
  • Εναρμόνιση της διάταξης του περιεχομένου στους Όρους και τις Προϋποθέσεις για να διασφαλιστεί η σαφήνεια και η συνοχή,
  • Διευκρίνιση και προσαρμογή του περιεχομένου των Όρων και των Προϋποθέσεων στις αλλαγές της νομοθεσίας και της ορθής λειτουργίας της αγοράς,
  • Επέκταση των διατάξεων των Όρων και των Προϋποθέσεων με τις νέες λειτουργίες που εισήγαμε για την Πλατφόρμα WhitePress®,
  • Διευκρίνιση των ουσιαστικών στοιχείων των συμβάσεων που συνάπτονται ως αποτέλεσμα της παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.
Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές που έχουμε κάνει, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε δήλωση στην εταιρεία μας με την οποία να ζητάτε τη διακοπή του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα WhitePress® και τη λήξη της συνεργασίας μας. Παρακαλούμε στείλτε μας αυτήν τη δήλωση πριν από 29.09.2023 στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: office@whitepress.gr.
 
Προς το συμφέρον της διασφάλισης της ασφαλούς χρήσης της Πλατφόρμας WhitePress®, εάν δεν αποδεχθείτε τις αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις ή ζητήσετε τη λήξη του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα WhitePress® πριν από 29.09.2023, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί προσωρινά.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα της WhitePress®
office@whitepress.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη