«Το Πιο Μεγάλο Παζάρι»: Πρώην παίκτρια του GNTM που έκανε αίσθηση θα παρουσιάζει τα δώρα

«Το Πιο Μεγάλο Παζάρι»: Πρώην παίκτρια του GNTM που έκανε αίσθηση θα παρουσιάζει τα δώρα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι»!

Το «Πιο Μεγάλο Παζάρι», το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως έρχεται στον ALPHA τη νέα σεζόν.

Στο τιμόνι του εν λόγω φιλόδοξου θα βρεθεί ο Ηλίας Βρεττός, ενώ δίπλα του θα βρεθεί και ο Λευτέρης Μητσόπουλος που έγινε γνωστός από την συμμετοχή στο «Happy Day»

To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διάφορες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», στο τηλεπαιχνίδι θα βρίσκεται και η 22χρονη Ελένη Ασημάκη, η οποία είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM το 2019, ενθουσιάζοντας τους κριτές.

Το νεαρό μοντέλο θα είναι μπροστά από τις κουρτίνες και θα παρουσιάζει όλα τα μεγάλα δώρα που θα κρύβονται πίσω από αυτές.

Υπενθυμίζεται πως το 2019 η Ελένη Ασημάκη είχε πάρει 4 «ναι» από τους κριτές και είχε περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο, αποκλείστηκε λίγο πριν μπει στο σπίτι, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

{https://www.youtube.com/watch?v=29MqK0dZDwo&t=120s&ab_channel=XFACTORNEWS}

#ΕΚΠΟΜΠΗ #ΔΩΡΑ #ΗΛΙΑΣ_ΒΡΕΤΤΟΣ #GNTM #ΜΟΝΤΕΛΟ


from Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/YAnqw76
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη