Πανουργιάς Παπαϊωάννου για Debate: Aυτή η διαδικασία αποδείχτηκε ότι είναι ένα πεδίο απρόκλητων επιθέσεων και αναπόδεικτων συκοφαντικών ισχυρισμών, με εμφανείς τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες


Δείτε όσα ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για το Debate που πραγματοποιήθηκε χθες 25 Σεπτεμβρίου:

Σχετικά με τη συζήτηση που διεξάγεται αυτήν την ώρα στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας και στην εκπομπή “Βήμα για Όλους”, απέστειλα επιστολή στον τηλεοπτικό σταθμό επισημαίνοντας τα εξής :
Σέβομαι και τιμώ τον δημόσιο δημοκρατικό διάλογο. Σέβομαι και τιμώ όλους τους συνομιλητές μου. Σέβομαι και τιμώ τους πολίτες του Δήμου μας. Θεωρώ ότι κάθε συζήτηση συνυποψηφίων αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν για τις θέσεις του κάθε υποψηφίου και του συνδυασμού του και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. 

Δυστυχώς, όμως, για κάποιους αυτή η διαδικασία αποδείχτηκε ότι είναι ένα πεδίο απρόκλητων επιθέσεων και αναπόδεικτων συκοφαντικών ισχυρισμών, με εμφανείς τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Την προηγούμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο συζήτησης που διεξαγόταν στο κανάλι σας, γίναμε όλοι μάρτυρες της προσπάθειας του απερχόμενου Δημάρχου Λαμιέων, να μην σχολιάσει τα ευρήματα αρνητικής για αυτόν δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε, αλλά να ξεκινήσει μία απρόκλητη και κατάδηλα μεθοδευμένη επίθεση εναντίον μου με αναπόδεικτους ισχυρισμούς και άθλια υπονοούμενα. Μεθόδευση, ύβρεις και συκοφαντίες που ασφαλώς αντανακλούν και στους 354 άντρες και γυναίκες υποψηφίους του συνδυασμού μας, οι οποίοι με έντιμο, διαφανή και δημοκρατικό τρόπο συμμετέχουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Από το ίδιο βράδυ κιόλας ανέφερα ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον του απερχόμενου δημάρχου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Και αυτό που είπα, ήδη το έπραξα, έχοντας κατ’ αρχήν καταθέσει έγκληση σε βάρος του για τις άδικες πράξεις της διακεκριμένης συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξαπάτησης εκλογέων, κατ’ εξακολούθηση. Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Είναι σαφές ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε δημόσια συζήτηση με τη συμμετοχή του απερχόμενου Δημάρχου, του οποίου το μόνο μέλημα είναι η συκοφάντησή μου και όχι η ενημέρωση των πολιτών, όπως, άλλωστε, έχει πράξει επανειλημμένα. Και, όπως σας είχα ενημερώσει το ίδιο βράδυ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, είμαι υποχρεωμένος να μη συμμετάσχω στην αποψινή συζήτηση. 

Η "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" και ο ίδιος προσωπικά ως επικεφαλής της συνεχίζουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας στην καρδιά της κοινωνίας, δίπλα στους συμπολίτες μας και μακριά από τις διχαστικές λογικές του απερχόμενου Δημάρχου Λαμιέων. Δεν ερχόμαστε για να πολώσουμε. Στο αύριο του Δήμου μας δεν περισσεύει κανείς.

Οι συνδημότες μας έχουν και γνώση και κρίση. Στις 8 του Οκτώβρη είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θέλουν αλλαγή σελίδας στο Δήμο και ποιον θέλουν για Δήμαρχο Λαμιέων.

Επίσης, εύχομαι καλόν αγώνα στον κύριο Αδάμ και τον κύριο Κυριακάκη, τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ.

Σε πείσμα όσων επιμένουν να διαχωρίζουν τους συμπολίτες μας, σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους, αναζητώντας απεγνωσμένα ανύπαρκτα "χρίσματα", τους θυμίζουμε ότι την μάχη για τη Λαμία που αξίζουμε και δικαιούμαστε θα την δώσουμε ενωμένοι, όλες και όλοι μαζί.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη