Πανσερραϊκός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

Πανσερραϊκός και Λαμία κοντράρονται απόψε (20:00) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Δυνατή μονομαχία σήμερα στις Σέρρες όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Λαμία σε μία μονομαχία που θα δείξει πολλά για το μέλλον της μεσαίας βαθμίδας της Super League.

Ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός προέρχεται από ένα απίστευτο ματς κόντρα στην Κηφισιά που τελείωσε 4-4! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία εμφανίζεται σκληροτράχηλη στα πρώτα της ματς μετά την άνοδο όμως, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο προπονητής της, δεν εμφανίζει την ίδια εικόνα στα δεύτερα ημίχρονα.

Από την άλλη η Λαμία μετράει μία νίκη έναντι του Άρη και μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ που την έχει φέρει προς στιγμής στην 7η θέση. Η αγωνιστική ομάδα της Λαμίας πάντως έχει μπει στο παρασκήνιο όσο γίνεται χαμός στα πολιτικά της πόλης.

Ο αγώνας Πανσερραϊκός – Λαμία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 από το Novasports Prime. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Πάγκος ενώ το ρεπορτάζ μεταφέρουν ο Κωστής Μπότσαρης και ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη