Άνοιξε το Πόθεν Έσχες για τις καταστάσεις υπόχρεων, οδηγίες

Άνοιξε το Πόθεν Έσχες για τις καταστάσεις υπόχρεων, οδηγίες

Ξεκίνησε η υποβολή του φετινού Πόθεν Έσχες - Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή κατάστασης υπόχρεων

Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η καταχώριση των ετήσιων καταστάσεων έτους 2023 των υπόχρεων προσώπων Πόθεν Έσχες 2023, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων, των εν διαστάσει συζύγων ή των προσώπων με τα οποία έχει συναφθεί σύμφωνο συμβίωσης.

Μετά την ανωτέρω ημερομηνία τροποποιήσεις ή/και προσθήκες στα δεδομένα της ηλεκτρονικής κατάστασης υπόχρεων υποβολής Δ.Π.Κ. & Δ.Ο.Σ. 2023 δεν θα είναι εφικτές, ενώ τυχόν παράλειψη ή ελλιπής καταχώριση των ως άνω στοιχείων επισύρει τις κυρώσεις του ν.5026/2023 (άρθρο 34), στις οποίεςπεριλαμβάνεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

Διευκρινίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αφορά την «Καταχώρηση Καταστάσεων Υπόχρεων» και όχι την ετήσια «Υποβολή Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης».

Δείτε παρακάτω οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή κατάστασης υπόχρεων:

#ΠΟΘΕΝ_ΕΣΧΕΣ #ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ #ΥΠΟΧΡΕΟΙ


from Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/mSQ3cfJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη