Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Η πολιτική προστασία σημαίνει προπαντός πρόληψη και ασφάλεια για τον πολίτη. Και απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό και πράξεις. Όχι άλλα λόγια

Μετά από αίτημα των κατοίκων του Ζηλευτού, επισκέφτηκα σήμερα την περιοχή, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της δημοτικής κοινότητας. 

Διαπίστωσα από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία, ιδιαίτερα, σε δρόμους και την παιδική χαρά του χωριού. Για άλλη μια φορά τονίζω ότι η πολιτική προστασία δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται στο τι κάνουμε τη μέρα μετά την καταστροφή. Το πιο σημαντικό είναι τι κάνουμε τις μέρες και τους μήνες πριν. Πως προετοιμαζόμαστε, με ποια έργα θωρακίζουμε τον τόπο μας για ακραία καιρικά φαινόμενα, με τα οποία θα πρέπει πλέον να ζούμε και να τα περιμένουμε ανεξαρτήτως εποχής. Η κλιματική κρίση είναι δεδομένη και δεν αποτελεί δικαιολογία. Η πολιτική προστασία σημαίνει προπαντός πρόληψη και ασφάλεια για τον πολίτη. Και απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό και πράξεις. Όχι άλλα λόγια.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων








Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη