Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας

Δείτε όσα ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατά την επίσκεψή του στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας χθες 25 Σεπτεμβρίου;

Σήμερα επισκέφθηκα τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας, μαζί με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που είναι μέλη του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. μας περιέγραψαν τα προβλήματα του κλάδου, ενώ συζητήσαμε και το θέμα του Κτιρίου των Δικαστηρίων που μπορεί με τις κατάλληλες ενέργειες και από την πλευρά του Δήμου, να μετατραπεί σε στολίδι για το κέντρο της Λαμίας. Δεσμευτήκαμε ότι εφόσον οι πολίτες μας δώσουν την εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο Λαμιέων, θα έχουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, συμβάλλοντας στην επίλυση των ζητημάτων του κλάδου, που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη