Γιάννης Κρούπας: Συνέντευξη με τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο – Εξερευνώντας τις Ικανότητες και το Πάθος για την Καλύτερη Λαμία


Μια μικρή συνέντευξη παραχώρησε στο kaliterilamia.gr o Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη ''Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία'' Γιάννης Κρούπας απαντώντας σε 6 ερωτήματα που του τέθηκαν. 

•Γιατί αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές?

Όπως έχω ξαναπεί και σε άλλη συνέντευξη μου είναι εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ και να κρίνεις τα κακώς κείμενα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και να λες ”αν ήμουν εγώ θα…”Δυστυχώς όπως θα έχετε ακούσει όλοι είμαστε καλοί προπονητές, καλοί βουλευτές και φυσικά καλοί Δήμαρχοι. Το δύσκολο στην όλη υπόθεση είναι οι πράξεις και το να βγεις μπροστά συζητώντας με τους συμπολίτες σου τα προβλήματα και τις ανησυχίες που τους απασχολούν ώστε να μπορείς  να προτείνεις λύσεις, να διαφωνήσεις και να αναλάβεις δράση. Ως δημότης και εργαζόμενος στην πόλη που αγαπώ και μεγάλωσα δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος και να περιμένω από τους άλλους να προσφέρουν το βιοτικό επίπεδο που μας αξίζει.

•Είστε ένας νέος άνθρωπος με πλούσια δράση. Τι είναι αυτό που θα βάζατε πρώτη προτεραιότητα εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός σας και εσείς;

Η βελτίωση της καθημερινότητας μας είναι η αρχή και το τέλος των προτεραιοτήτων μου. Ποιος δεν θα ήθελε να περπατά σε μία καθαρή πόλη, μια πόλη προσβάσιμη σε όλους, που να είναι φωτισμένη και ασφαλής σε όλους τους τομείς. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι τις προτεραιότητες τις βάζουν οι συμπολίτες μας και όχι εγώ. 

•Σας βλέπουμε στις περισσότερες περιοδείες του συνδυασμού Δύναμη Ανάπτυξης. Τι αφουγκράζεστε από τους πολίτες?

Αυτές οι περιοδείες είναι κάτι το μοναδικό γιατί καταφέρνουμε να έρθουμε πιο κοντά στους συμπολίτες μας να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε και να δούμε τα προβλήματα που έχει η κάθε Δημοτική κοινότητα και η κάθε γειτονιά. Για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο όπως και για τους περισσότερους συμπολίτες. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει και πολλές φορές μας δίνει σημαντικές συμβουλές για την επόμενη μέρα. Και για να απαντήσω στην ερώτησης σας αυτό που αφουγκράζομαι από τους πολίτες είναι ότι δεν θα ανεχτούν άλλη αδιαφορία θέλουν να είμαστε δίπλα τους και πέρα τον εκλογών και να γνωρίζουν ότι η επικοινωνία μαζί μας θα είναι κάτι εύκολο και άμεσο.

•Με πιο διακύβευμα πάτε στις κάλπες ως συνδυασμός?

Θα σας απαντήσω με μια μόνο φράση που αν την αναλύσουμε σημαίνει πολλά… Η πραγματική αρχή τις πόλη είναι οι πολίτες και οφείλουμε να δώσουμε λογαριασμό είτε μας στήριξαν είτε όχι.

•Τι θα λέγατε στους δημότες εάν αύριο ήταν οι δημοτικές εκλογές?

Η επιλογή σας θα σχηματίσει το μέλλον τις πόλης μας. Ας αφήσουμε τα κομματικά χρίσματα και να ψηφίσουμε με γνώμονα το κοινό καλό του τόπου. Γιατί οι αποφάσεις πρέπει να πηγαίνουν από κάτω προς τα πάνω και όχι να μας καθοδηγούν.

•Γιατί οι δημότες πρέπει να επιλέξουν το συνδυασμό Δύναμη Ανάπτυξης  και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου?

Αρχικά δεν μιλάμε για έναν συνδυασμό αλλά για ένα κίνημα πολιτών που αποσκοπεί στην αλλαγή του υπάρχοντος Δημοτικού συστήματος  που έχει αποτύχει. Η επιλογή εξαρτάται από τις αξίες και τις προτεραιότητες του κάθε ατόμου. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε την αγάπη για τον τόπο μας με πράξεις. Το να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουμε είναι το μόνο εύκολο το θέμα είναι να είναι και υλοποιήσιμο και όχι να πραγματοποιήσουμε το 3% όπως έγινε στην τετραετία που μας πέρασε. Όπως μας επισήμανε και ο επικεφαλής μας από την πρώτη μέρα να είμαστε των πράξεων και όχι των λόγων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη