Γιάννης Στρωματιάς: Αισιοδοξούμε ότι, εφόσον οι δημότες μας μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους, θα μπορέσουμε και με την βοήθεια όλων των τοπικών φορέων να εφαρμόσουμε την πολιτική μας


Η χθεσινή περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και με την παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, στις ορεινές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης στέφθηκε με επιτυχία.

Η συζήτηση που εξελίχθηκε με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων μας, ήταν πέρα για πέρα ουσιαστική και ειλικρινής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τις γενικές αρχές της πολιτικής του για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των εκεί δημοτών μας και άκουσε με προσοχή τις εισηγήσεις και τα άμεσα προβλήματα τους.

Κατόπιν στην Υπάτη παρουσίασε πτυχές της πολιτικής του για όλη την Δημοτική Ενότητα και ιδιαίτερα για την ζητούμενη από όλη την τοπική κοινωνία ανάταξη της τουριστικής και πολιτιστικής σημερινής  κατάστασης,με δεδομένα τα εξαιρετικά γνωστά πλεονεκτήματα της περιοχής,ήτοι ορεινός όγκος, ιστορικότητα της Υπάτης, ιαματικές πηγές κλπ.

Αισιοδοξούμε ότι, εφόσον οι δημότες μας εκεί μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους, θα μπορέσουμε και με την βοήθεια όλων των τοπικών φορέων να εφαρμόσουμε την πολιτική μας.


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

 με τη ''Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία''

 του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη