Ράλι Ακρόπολις: Διακοπή στην τέταρτη ειδική

Ράλι Ακρόπολις: Διακοπή στην τέταρτη ειδική

Διακόπηκε η τέταρτη ειδική του Ράλι Ακρόπολις. Όπως εξηγούν οι διοργανωτές, η απόφαση πάρθηκε για λόγους ασφαλείας.

Οι διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις γνωστοποίησαν πριν από λίγο τη διακοπή της διαδρομής Λουτράκι 2, η οποία είναι η τέταρτη ειδική του ελληνικού αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC). Η «λακωνική» ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η SS4 διακόπηκε για λόγους ασφαλείας μετά το πέρασμα των πληρωμάτων Ρ1, λόγω παρουσίας θεατών σε απαγορευμένες περιοχές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιορδάνης Σερδερίδης με το εργοστασιακό Ford Puma Rally 1 Hybrid ήταν ο τελευταίος οδηγός που εκκίνησε στην τέταρτη ειδική. Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Βέλγος Τιερί Νεβίλ με Hyundai (24:01.9), ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν ο Γάλλος Σεμπαστιάν Οζιέ (Toyota, 24:04.3), ο Φινλανδός -κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος στη βαθμολογία των οδηγών- Κάλε Ροβάνπερα (Toyota, 24:07.7), ο Βρετανός Έλφιν Έβανς (Toyota, 24:17.5), ο Φινλανδός Εσαπέκα Λάπι (Hyundai, 24:17.5) και ο Ισπανός Ντάνι Σόρντο (Hyundai, 24:21.4).

#ΡΑΛΙ_ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ #ΔΙΑΚΟΠΗ #ΑΓΩΝΑΣ_RALLY #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


from Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/mq7EN1I
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη