Υποσχέσεις για γκολ στο Πανσερραϊκός – Λαμία, αξία στην κόντρα της Γιουνάιτεντ

Δύο ομάδες που -απροσδόκητα για πολλούς- δείχνουν καλό πρόσωπο έως τώρα στη Σούπερ Λίγκα, ο Πανσερραϊκός και η Λαμία, κοντράρονται στις Σέρρες. Δοκιμασία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπέρνλι, ματς για με πιθανή την έκπληξη.

Η Λαμία αναδείχθηκε νικήτρια στις τέσσερις τελευταίες μονομαχίες με τον Πανσερραϊκό σε επίπεδο Πρωταθλήματος.

Ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν ήταν αυτό του Πανσερραϊκού με την Κηφισιά στην Καισαριανή αλλά δεν είχε… χάπι εντ για τους φιλοξενούμενους. Οι Μακεδόνες ήταν σαρωτικοί στην έναρξη και στο 22’ προηγήθηκαν 3-0 αλλά στο 43’ έμειναν με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 3-2 εντούτοις στο 77’ έγινε το 4-2, αποτέλεσμα που έμεινε ως τις καθυστερήσεις οπότε ακολούθησαν δύο «χτυπήματα», στο 96’ και στο 101’ με τα οποία διαμορφώθηκε το εντυπωσιακό 4-4! Τρίτη σερί ισοπαλία για τα «λιοντάρια», που δεν έχουν νίκη σε τέσσερις αγώνες παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις τους είναι πολύ καλές. Τα χαλάνε όμως στα τελευταία λεπτά αφού πριν από την Κηφισιά είχαν χάσει άλλους δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις στη συνάντηση με τον Παναιτωλικό, που έληξε 1-1 στην Τούμπα. Η εστία του έχει παραβιαστεί οκτώ φορές, όλες στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία παραχώρησε 2-2 στον ΟΦΗ, σε αναμέτρηση στην οποία βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά έβγαλε αντίδραση. Δείχνει πολύ καλά στοιχεία, δεν θυμίζει την αμυντικογενή ομάδα των περασμένων ετών, παίζει ανοιχτά και δημιουργεί ευκαιρίες. Οι αγώνες της έχουν ρυθμό και υψηλό σκορ και μετράει τρία Over 3,5 σε τέσσερα ματς. Στο πρώτο παιχνίδι στην φυσική του έδρα ο Πανσερραϊκός θα έχει ενθουσιασμό η Λαμία όμως είναι επικίνδυνη, άρα υπάρχουν προϋποθέσεις για υψηλό σκορ.

Έπειτα από τρεις ήττες (με 11 γκολ παθητικό), η Μπέρνλι απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στην Πρέμιερ καθώς πήρε 1-1 στη Νότιγχαμ. Αισθητά βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προ διακοπής παιχνίδια, βρήκε γκολ αλλά δεν διατήρησε το προβάδισμα ωστόσο έδειξε ότι έχει σφυγμό, ενώ με Over και γκολ – γκολ έληξαν τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε μεσοβδόμαδα πιο εύκολα από ό,τι μαρτυρά το 4-3 από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε προηγηθεί μία ακόμη ήττα, 3-1 από την Μπράιτον εντός. Μετρά τρεις ήττες σε πέντε αγώνες στην Πρέμιερ, κυρίως λόγω της κάκιστης αμυντικής συμπεριφοράς της. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα από τα πέντε πρόσφατα ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δεν δέχθηκε λιγότερα από δύο τέρματα.

Με αμυντικές… αρρυθμίες και επιβαρυμένη λόγω Μπάγερν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άρα η αξία βρίσκεται στην κόντρα.

293. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Ο 2,5 2,25

409. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1Χ&G 3,00

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη