Λαμία: Αισιόδοξο ξεκίνημα της 6ης Γιορτής Φθιωτικού Βιβλίου


ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 6ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Τα εγκαίνια της 6ης Γιορτής Φθιωτικού Βιβλίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το Σάββατο 23-9-2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, που διοργάνωσαν ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και ο Δήμος Λαμιέων.

Τα εγκαίνια περιελάμβαναν : Έκθεση βιβλίου των Μελών του Ομίλου, Έκθεση του περιοδικού «Φθιωτικός Λόγος», Παρουσίαση του ψηφιακού αρχείου των μελών του Ομίλου με τα βιογραφικά και τα εξώφυλλα των βιβλίων τους, που επιμελήθηκε η Βασιλική Νικοπούλου, Ομιλία του Προέδρου του Ομίλου Κώστα Τσιαλαφούτα και παρουσίαση δύο αξιόλογων βιβλίων του Δρ. οικονομικών- συγγραφέα Θανάση Φροντιστή, ο οποίος κατάγεται από το Μώλο Φθιώτιδας.

Το πρώτο βιβλίο του Θανάση Φροντιστή με τίτλο «ΕΛΕΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1941 – 1944, ΔΕΚΑ ΩΔΕΣ» παρουσίασε ο συγγραφέας – ποιητής Δημήτρης Φαφούτης.
Ποιήματα της ποιητικής συλλογής απήγγειλαν ο ποιητής Βασίλης Τσακίρογλου και η φιλόλογος Βικτώρια Κουσίδου.

Το δεύτερο βιβλίο του Θανάση Φροντιστή με τίτλο «Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» παρουσίασε ο ποιητής Βασίλης Τσακίρογλου.

Στο τέλος ο συγγραφέας των βιβλίων Θανάσης Φροντιστής ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους εισηγητές και τους παρευρισκόμενους και ανέφερε πως τα βιβλία που παρουσιάσαμε αναφέρονται στο παρελθόν της νεότερης Ελλάδας και της αρχαίας Ελλάδας που δεν πρέπει να ξεχάσουμε.
























Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη