Παράταση σε «Εξοικονομώ 2023» και «Εξοικονομώ Ανακαινίζω για νέους»

Παράταση σε «Εξοικονομώ 2023» και «Εξοικονομώ Ανακαινίζω για νέους»

Παρατείνεται για άλλους δύο μήνες η υποβολή αιτήσεων σε «Εξοικονομώ 2023» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους».

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την παράταση, κατά δύο μήνες, της δυνατότητας υποβολής αίτησης ένταξης στα προγράμματα: «Εξοικονομώ 2023» και «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω για νέους».

Συγκεκριμένα, ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους ορίζεται η 15η Νοεμβρίου 2023 (από την 15η Σεπτεμβρίου 2023 που ήταν η προηγούμενη προθεσμία).

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά και υποχρεωτικά, μέσω των επίσημων διαδικτυακών τόπων των προγραμμάτων: https://ift.tt/M83poS2 και https://ift.tt/CE3Ibxi αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης δεν απαιτείται προσκόμιση φυσικού φακέλου με δικαιολογητικά. Τα τελευταία, επισυνάπτονται από τον υποψήφιο ηλεκτρονικά.

#ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ_2023 #ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ_ΚΑΙ_ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ #ΠΑΡΑΤΑΣΗ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ_ΚΑΙ_ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ


from Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/1w0J3eR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη