Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων

Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων

Οι δύο άντρες καλλιεργούσαν σε θαμνώδη περιοχή φυτεία 89 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πατέρας και γιός συνελήφθησαν για καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς. Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, οι δύο άντρες καλλιεργούσαν σε θαμνώδη περιοχή φυτεία 89 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 62 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

#ΚΑΝΝΑΒΗ #ΧΑΣΙΣ #ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ #ΕΛΑΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


from Όλες οι Ειδήσεις https://ift.tt/vbh4ljY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη