Κίνηση ΤΩΡΑ: Μπλοκαρισμένοι αρκετοί δρόμοι της Αττικής, αυξημένη κίνηση

Κίνηση ΤΩΡΑ: Μπλοκαρισμένοι αρκετοί δρόμοι της Αττικής, αυξημένη κίνηση

Στο κόκκινο πολλοί δρόμοι της Αττικής σήμερα, με τους οδηγούς να χρειάζεται να δείξουν υπομονή. Δείτε ποιες οδικές αρτηρίες είναι μπλοκαρισμένες. 

«Κολλημένα» τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Κηφισού το πρωί της Τρίτης 30/05 όπου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ύψος των ΚΤΕΛ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Το συμβάν έχει αποκατασταθεί αλλά υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Πειραιά. Τα προβλήματα ξεκινάνε από την Αττική Οδό και φτάνουν μέχρι την Αθηνών.

Επίσης τρομερή κίνηση επικρατεί στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία από την Δυρραχίου μέχρι την Αχαρνών, μεγάλα προβλήματα έχει στην Πέτρου Ράλλη προς το κέντρο, η ΑλίμουΚατεχάκη από την πλατεία Ηλιούπολης, η Κηφισίας προς Κηφισιά και η Ηλιουπόλεως.

Αυξημένη κυκλοφορία περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Συγγρού και Αλεξάνδρας.

#ΚΙΝΗΣΗ #ΤΩΡΑ #ΟΔΗΓΟΙ #ΟΔΙΚΟ_ΔΙΚΤΥΟ #ΑΤΤΙΚΗ #ΑΘΗΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/c5GOIB2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη