Αλαλούμ με την τράπεζα θεμάτων και τις εξετάσεις: Μετ' εμποδίων η διαδικασία

Αλαλούμ με την τράπεζα θεμάτων και τις εξετάσεις: Μετ' εμποδίων η διαδικασία

Με προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία εξετάσεων σε όλα τα σχολεία της χώρας, 1.900 στον αριθμό, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων που διαχειρίζεται η ΕΔΥΤΕ.

Η διαδικασία έχει ως εξής. Κάθε σχολείο «βγάζει» τα δικά του θέματα από την τράπεζα θεμάτων. Οι εκπαιδευτικοί είναι στα σχολεία από τις 6 με 6.30 το πρωί για να αλιεύσουν τα θέματα των εξετάσεων.

Η κλήρωση συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα, το οποίο παρουσίασε η πλατφόρμα. Έπειτα από δυο ώρες που διήρκησε η βλάβη και άρχισε να αποκαθίσταται το πρόβλημα, όλα τα σχολεία μπήκαν ταυτόχρονα για να «τραβήξουν» τα θέματα και να ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος των εξετάσεων. Η ταυτόχρονη είσοδος έχει ως αποτέλεσμα, ναι μεν η πλατφόρμα να λειτουργεί, αλλά τα θέματα να βγαίνουν με πολύ αργους ρυθμούς.

Τέλος, σημειώνεται ότι κάποια σχολεία έχουν ξεκινήσει ήδη γράφουν, ωστόσο θα υπάρξει μια καθυστέρηση στις βάρδιες.

#ΤΡΑΠΕΖΑ_ΘΕΜΑΤΩΝ #ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ #ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/v2xJsnf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη