Λαμία: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε την παραμονή Βόκολου


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Star Κεντρικής Ελλάδας", ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε την παραμονή του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει για τη νέα σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό “Star Κεντρικής Ελλάδας”, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε την παραμονή του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Πίτι και Βόκολου, θεωρώντας ότι βελτίωσαν αισθητά την κατάσταση στη Λαμία, ενώ τόνισε ότι γίνονται συζητήσεις με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη