Champions League: Μονομαχία Σίτυ - Μπάγερν στα προημιτελικά, αλλά και... «εμφύλιος» Μίλαν - Νάπολι

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η σπουδαία μονομαχία της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή να παίζει στα ημιτελικά είτε με Ρεάλ Μαδρίτης είτε με την Τσέλσι.

Ιταλικός «εμφύλιος» στην οκτάδα με την Νάπολι να αντιμετωπίζει τη Μίλαν, ενώ η Ίντερ θα έχει ακόμα ένα ταξίδι στην Πορτογαλία, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League:

  • Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι
  • Mπενφίκα-Ίντερ
  • Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου
  • Mίλαν-Νάπολι

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Όσον αφορά τα ημιτελικά της διοργάνωσης, απ' όπου και θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού για την αναμέτρηση της 10ης Ιουνίου στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ»:

  • Ο νικητής του Mίλαν-Νάπολι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπενφίκα-Ίντερ.
  • Ο νικητής του Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου.

Η (τυπικά) γηπεδούχος στον τελικό της Κωνσταντινούπολης θα είναι η ομάδα που θα φτάσει στον τελικό από το δεύτερο μονοπάτι.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν 18 και 19 Απριλίου.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10/5 και 16-17 Μαΐου αντίστοιχα, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» στις 10 Ιουνίου.

#CHAMPIONS_LEAGUE #ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ_ΣΙΤΙ #ΜΠΑΓΕΡΝ_ΜΟΝΑΧΟΥ #ΜΙΛΑΝ #ΙΝΤΕΡ #ΝΑΠΟΛΙ #ΜΠΕΝΦΙΚΑ #ΤΣΕΛΣΙ #ΡΕΑΛ_ΜΑΔΡΙΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aFIrLgB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη