Ισχυρό προβάδισμα Πανουργιά Παπαϊωάννου έδειξε η δημοσκόπηση της Prorata

Η δημοσκόπηση της Prorata για το Star Κεντρικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 11-14 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 800 ατόμων άνω των 17 ετών που ψηφίζουν στο Δήμο Λαμίας.

Η έρευνα παρουσιάστηκε στο κοινό, παρουσία όλων των υποψηφίων δημάρχων, στην εκπομπή Βήμα για Όλους του Star με τον Γιώργο Σιμόπουλο και τον αναλυτή της Prorata Τάσο Βασιλείου.

Η εκτίμηση των περισσότερων από τους ερωτηθέντες, είναι ότι τα πράγματα πάνε χειρότερα στο Δήμο τα τελευταία 4 χρόνια.

Η καθαριότητα, η παραβατικότητα και η κατάσταση σε δρόμους και πεζοδρόμια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους δημότες.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες, ενώ την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα έχει ο σημερινός δήμαρχος Θύμιος Καραϊσκος.

Η πλειοψηφία των δημοτών θέλει αλλαγή δημάρχου την επόμενη τετραετία σε ποσοστό 55% έναντι 29% που επιθυμεί να παραμείνει ο Θύμιος Καραϊσκος.

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με 35%, ακολουθεί ο Θύμιος Καραίσκος με 24%, ο Βασίλης Κυριακάκης με 8% και ο Θανάσης Αδάμ με 4%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 25%.

Στην παράσταση νίκης η διαφορά αυξάνεται στις 21 μονάδες, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να φτάνει το 44%, τον Θύμιο Καραίσκο το 23%, τον Βασίλη Κυριακάκη στο 3% και τον Θανάση Αδάμ το 2%.

Στο δίλημμα και την πιθανότητα να υπάρξει δεύτερος γύρος, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φτάνει το 43% έναντι 30% του Θύμιου Καραϊσκου.

Τέλος, οι αναποφάσιστοι που αποτελούν το 25% του δείγματος, επιλέγουν αλλαγή δημάρχου σε ποσοστό 41%.

tvstar.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη