Η Super League «βαφτίστηκε» από τη Stoiximan

Η Super League «βαφτίστηκε» από τη Stoiximan

Η Super League «βαφτίστηκε» Stoiximan καθώς έγινε δεκτή η πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας με 9,45 εκατ. για 2,5 χρόνια.

Η Super League είχε στα χέρια της δύο μεγάλες προτάσεις για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος από Stoiximan και Novibet, ώστε να βάλουν το όνομά τους στο πρωτάθλημα.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτή την πρόταση της Stoiximan, η οποία και θα φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία της Λίγκας.

Η προσφορά της έφτανε στα 9.450.000 ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ήταν οριακά μεγαλύτερη από εκείνη της Novibet (9.300.000 ευρώ για 2,5 χρόνια).

Μάλιστα, η πρόταση της Novibet περιλάμβανε και οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια από μέρους της, φτάνοντας στα 21 εκατ. ευρώ για 5,5 χρόνια.

Η Super League θα προχωρήσει τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τη Stoiximan μέσω της ανταλλαγής των εγγράφων κι αναμένεται να πάρει κι επίσημη μορφή.

Φυσικά η γνωστή στοιχηματική εταιρεία θα δώσει και το όνομά της στο πρωτάθλημα και θα μπει δίπλα σε εκείνο της Super League.

Το ποσό που θα εισπράξει η Λίγκα από τη Stoiximan, είναι σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

#SUPER_LEAGUE #SUPER_LEAGUE_1 #STOIXIMAN #ΧΟΡΗΓΙΑ #ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ikyjpIq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη