Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών στα Προπύλαια, τα αιτήματα για καλύτερο μισθό και δώρο Χριστουγέννων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών στα Προπύλαια, τα αιτήματα για καλύτερο μισθό και δώρο Χριστουγέννων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στα Προπύλαια εκπαιδευτικοί με βασικά αιτήματα καλύτερο μισθό, άμεση καταβολή δώρου Χριστουγέννων, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. 

Στη συν΄έχεια, θα ακολουθησει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και έπειτα προς τη Βουλή.

Όπως αναφέρουν «το σχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2023 δεν προβλέπει αύξηση στους μισθούς των εκπαιδευτικων και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των σχολείων».

{https://youtu.be/VECBzkTgTvs}

Επιπλέον ζητούν την στήριξη του δημόσιου σχολείου, αύξηση των κονδυλίων της δημόσιας χρηματοδότησης για την παιδεία, άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιορισμένων που συμπληρώνουν τη διετία χωρίς επιπλέον προϋποθέσεις.

ekpaid

Στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετέχουν και μαθητές οι οποίοι ζητούν να ρυθμιστεί το ζήτημα της θέρμανσης στα σχολεία σε όλη τη χώρα, καθώς και να γίνει έλεγχος και συντήρηση σε ολα τα κτίρια.

{https://youtu.be/RWGqUARw0_Y}

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί έχουν κηρύξει σήμερα 3ωρη στάση εργασίας, ενώ 24η απεργία οι καθηγητές ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων.

#ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ #ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ #ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ #ΜΙΣΘΟΣ #ΔΩΡΟ_ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XFy64LH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη