Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τη συντριβή αεροσκάφους

Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τη συντριβή αεροσκάφους

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ηράκλειο όταν ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στην περιοχή του Κακού Όρους με αποτέλεσμα ένας άνδρας να ανασυρθεί νεκρός.

Βίντεο ντοκουμέντο που περιλαμβάνει πλάνα τόσο από την επιχείρηση διάσωσης των δύο επιβαινόντων στο μονοκινητήριο αεροσκάφος νηολογίου Ινδονησίας το οποίο έπεσε στη θάλασσα το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο ύψος της Κακού Όρους, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όσο και από το αεροσκάφος μέσα στο νερό έδωσε το Λιμενικό.

{https://youtu.be/OWQ2xPTNSwk}

Όλα συνέβησαν στις 9.15 το πρωί όταν ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος, με τον 34χρονο πιλότο και τον 62χρονο επιβάτη, απογειώνεται από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με προορισμό την Αίγυπτο.

Αμέσως μετά την απογείωση δόθηκε σήμερα «Emergency» στο αεροδρόμιο καθώς όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο πιλότος είτε έχασε το σήμα, είτε είδε ότι υπήρχε βλάβη.

Λίγη ώρα μετά, το αεροσκάφος χάνει απότομα ύψος και καταλήγει να πέσει στη θάλασσα, στη περιοχή του Κακού Όρους στο Ηράκλειο.

Ο πύργος ελέγχου ενεργοποιεί το πρωτόκολλο και ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς. Το λιμενικό σώμα στέλνει τρία σκάφη ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και δύο ταχύπλοα από τον Όμιλο Φουσκωτών.

{https://youtu.be/wa1fUMElCdQ}

Δεν τα κατάφερε ο 62χρονος

Δεν τα κατάφερε τελικά ο δεύτερος άνδρας που επέβαινε στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που έπεσε νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή στο ύψος του Κακού όρους κοντά στο αεροδρόμιο 'Ν. Καζαντζάκης".

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, ο 62χρονος, αν και έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή...

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα - ο 34χρονος Ινδονήσιος πιλότος κατάφερε να σωθεί - είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο, όταν κατέπεσε στον κόλπο του Κακού Όρους.

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του λιμενικού, για τον εντοπισμό των επιβαινόντων, αλλά και από ξηράς περιπολικά του λιμενικού και της αστυνομίας.

Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, αλλά δυστυχώς ο 62χρονος δεν τα κατάφερε.

#ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KPSdyVi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη