Τουρκία: Έκρηξη με τραυματίες στο Ντιγιάρμπακιρ - Οι Αρχές «βλέπουν» τρομοκρατικό χτύπημα

Τουρκία: Έκρηξη με τραυματίες στο Ντιγιάρμπακιρ - Οι Αρχές «βλέπουν» τρομοκρατικό χτύπημα

Ένας πολίτης και οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική επίθεση κατά τη διέλευση του οχήματος της σαΐτας που μετέφερε τα ΜΑΤ στο Ντιγιάρμπακιρ.

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ντιγιαρμπακίρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, όταν εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο, τη στιγμή που περνούσε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 9 άτομα, εκ των οποίων τα 8 είναι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί. Εξερράγη παγιδευμένο με εκρητικό όχημα την ώρα που περνούσε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς

Στην ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του νομάρχη αναφέρθηκε ότι τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε με ανατίναξη αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου κατά τη διάρκεια της διέλευσης του μίνι λεωφορείου των ΜΑΤ γύρω στις 05:10.

{https://twitter.com/CyberRealms1/status/1603623293088579584?s=20&t=6ovzSIMZ0CQTP9wTP7AW5g}

«Σημειώθηκε έκρηξη σε όχημα που πήγαινε να εργαστεί στο Ντιγιαρμπακίρ», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Δύο άτομα που πιστεύεται ότι είναι οι δράστες της έκρηξης συνελήφθησαν, πρόσθεσε.

Το γραφείο του κυβερνήτη του Ντιγιαρμπακίρ είπε ότι η βόμβα δεν τραυμάτισε κανέναν σοβαρά, αλλά εννέα άτομα που βρίσκονταν στο θωρακισμένο μίνι λεωφορείο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Πρόσθεσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε μια αγορά ζώων, περίπου 10 χιλιόμετρα νότια του κέντρου του Ντιγιάρμπακιρ, της μεγαλύτερης πόλης στη νοτιοανατολική Τουρκία.

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΚΡΗΞΗ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oftAse6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη