Δυσφορία Τσίπρα και επιπλήξεις για «αργά αντανακλαστικά» σχετικά με το επίδομα των 600 ευρώ

Δυσφορία Τσίπρα και επιπλήξεις για «αργά αντανακλαστικά» σχετικά με το επίδομα των 600 ευρώ

Μπορεί η σύντομη φουρτούνα που προκλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από την υπερψήφιση του επιδόματος των 600 ευρώ για αστυνομικούς και λιμενικούς να ξεπεράστηκε με την προαναγγελία τροπολογίας επέκτασης του σε υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους που εργάζονται στην καθαριότητα, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ χαρούμενος με την "επίδοση" του κόμματος στη βουλή για το εν λόγω θέμα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Dnews, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Τετάρτη, εξέφρασε τη δυσφορία του για τους χειρισμούς που έγιναν και αυτό δεν αφορούσε τόσο το εκ παραδρομής λάθος της βουλευτή Βοιωτίας, Γιώτας Πούλου, η οποία καταψήφισε το επίδομα, γεγονός που ανάγκασε τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει στη συνέχεια τη ψήφο του, επιτείνοντας την επικοινωνιακή σύγχυση. Η βασική κριτική που άσκησε ο κύριος Τσίπρας στα στελέχη του, είχε να κάνει περισσότερο με τα αργά αντανακλαστικά που επέδειξε το κόμμα σχετικά με τη συμπληρωματική τροπολογία που θα κατατεθεί τελικά με καθυστέρηση ημερών, ενώ θα έπρεπε να έχει γίνει ταυτόχρονα με την ψήφιση.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση (κατόπιν εορτής) έγινε και η διαπίστωση ότι η καθυστέρηση της τροπολογίας θα έπρεπε να αποφευχθεί και για έναν επιπλέον λόγο. Μπορεί οι αστυνομικοί να είναι και αυτοί εργαζόμενοι με δικαιώματα, όπως οι υπόλοιποι, αλλά το ζήτημα της αστυνομικής βίας αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα που έχει και αυτό τις δικές του πολιτικές προεκτάσεις και βαρύτητα. Επιπλέον, τονίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποδεχθεί μια λογική που κάποιες κατηγορίες εργαζομένων θα έχουν μόνιμα προνομιακή αντιμετώπιση σε σχέση με άλλες.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΕΠΙΔΟΜΑ #ΣΥΡΙΖΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5R6Cbzm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη