Το υπονοούμενο για πλαστικές απο δικηγόρο και η πληρωμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου (βίντεο)

Το υπονοούμενο για πλαστικές απο δικηγόρο και η πληρωμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου (βίντεο)

Η κόντρα τους δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου με την Κατερίνα Καινούργιου καλά ... κρατεί.

Στην εκπομπή της  στον ALPHA, o δικηγόρος παρενέβη για να μιλήσει για την υπόθεση στα Σεπόλια σχολιάζοντας τις εξελίξεις για την αναγνώριση και άλλων παιδοβιαστών από την 12χρονη.

Από την αρχή  της σύνδεσης παρατηρήθηκε κάποιος εκνευρισμός,  καθώς ο δικηγόρος,  βιαζόταν να αποδεσμευτεί για να πάει στα δικαστήρια, και είπε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα», διακόπτωντας τη συνεδση μέσω Skype.

Η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά  δεν το άφησε το υπονοούμενο να πέσει κάτω  και απάντησε on air.

 « Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JuTLPQg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη