Μπορείς να φας μερίδα γύρου 2,7 κιλών σε 45 λεπτά;

intime

Όλοι λατρεύουμε τον γύρο, αλλά θα μπορούσαμε να φάμε μία μερίδα 2,7 κιλών μέσα σε μόλις 45 λεπτά;

Όποιος θέλει να τολμήσει να δοκιμάσει αυτήν την πρόκληση, θα χρειαστεί να βρεθεί στην Ατλάντα των ΗΠΑ σε ένα εστιατόριο όπου ο ιδιοκτήτης του προσφέρει μαζί με την «γενναία» μερίδα βραβείο στους πελάτες τους αρκεί να φέρουν εις πέρας την συγκεκριμένα δοκιμασία που ονομάζεται «Όλυμπος».

Τι αφορά η πρόκληση αυτή; Ο πελάτης θα πρέπει να φάει μια μερίδα γύρου 2,7 κιλών σε 45 λεπτά.

Η μερίδα αποτελείται από 1,5 κιλό τηγανιτές πατάτες με μπαχαρικά, κομμένες πίτες, σάλτσα ταχίνι και κομματάκια φέτας. Όλα αυτά καλύπτονται από 2 κιλά μοσχαρίσιο γύρο και 1,5 κιλό τζατζίκι και μισό κιλό ντομάτες.

Ολόκληρη η πιατέλα ζυγίζει περίπου 6 κιλά, ενώ ο διαγωνιζόμενος δεν είναι απαραίτητο να πιει κάποιο ποτό ή μπύρα με το γεύμα του.

Ένας Αμερικανός, ο Randy Santel δέχθηκε την πρόκληση και έφερε εις πέρας την αποστολή σε χρόνο 19 λεπτών και 47 δευτερολέπτων!

Η συγκεκριμένη πρόκληση είναι διαθέσιμη και σε ακόμα 35 καταστήματα, κατόπιν ειδικού αιτήματος.

{https://youtu.be/s312enjryuE}

#ΜΕΡΙΔΑ #ΓΥΡΟΣ #ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/szfeg6W
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη