Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τέσσερα νέα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρεται ότι είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβουλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής ,όπως και τον τετρατο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό την κατάθεση της 12χρονης η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται όρος κάθε κατεύθυνση .

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/16G4ufh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη