Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα προσγειώνεται στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας

Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα προσγειώνεται στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα «πετάει» για Ελλάδα και θα προσγειώνεται στο διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μια ισλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους προσφέρει υπερατλαντικές πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης και έχει 27 προορισμούς στο δίκτυο δρομολογίων της.

Όπως διαφημίζει μέσω της ιστοσελίδας της, ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων για πτήσεις προς Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Αθηνών. Η πρώτη πτήση της προς την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2023 και έκτοτε θα γίνονται δύο πτήσεις την εβδομάδα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2023.

Οι δραστηριότητες της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας, της PLAY, δίνουν τη δυνατότητα σε τουρίστες και ταξιδιώτες να πετούν μεταξύ Αθήνας και Ηνωμένων Πολιτειών με μια σύντομη στάση στην Ισλανδία. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, θα διαθέτει για τα ταξίδια της 10 αεροσκάφη Airbus A320/A321neo το επόμενο έτος.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτόν τον νέο προορισμό και πιστεύω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Αυτό θα είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους Ισλανδούς να φτάσουν στην Αθήνα και αυτό θα προσθέσει νέες επιλογές στις πτήσεις για τους ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ. Από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας μπορείτε να πετάξετε προς τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κρήτη και τη Ρόδο. Έτσι, αυτό το δρομολόγιο θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες στις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την Ισλανδία», λέει ο Birgir Jónsson, διευθύνων Σύμβουλος της PLAY.

#ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ_ΕΤΑΙΡΕΙΑ #ΑΘΗΝΑ #ΙΣΛΑΝΔΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/t12go4T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη