Σεπόλια: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, «ήταν χυδαίος, ήξερε τι έκανε» (βίντεο)

Σεπόλια: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, «ήταν χυδαίος, ήξερε τι έκανε» (βίντεο)

Γειτόνισσα του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου μίλησε για τον κατηγορούμενο και αναφέρει ότι ήταν αισχρός και χυδαίος και ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Επιπλέον διαψεύδει τους ισχυρισμούς των δικηγόρων των κατηγορουμένων, ότι η 12χρονη από τα Σεπόλια δείχνει μεγαλύτερης ηλικίας.

Συγκεκριμένα η γειτόνισσα του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου είπε: «είχε χτίσει καλό όνομα στη γειτονιά. Και η σύζυγος και ο γιος του είχαν χτίσει καλό όνομα. Όλοι τους ήξεραν, τους σέβονταν, ήταν άνθρωποι που φαίνονται ευυπόληπτοι.

Διακαώς προσπαθούσε να φτιάξει μία εικόνα ενός ανθρώπου που είχε διασυνδέσεις στον πολιτικό, στον θρησκευτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν άνθρωπος που έκανε δωρεές, βοηθούσε κόσμο γενικότερα. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, ήξερε τι έκανε»

Επιπλέον θεωρεί πως θα βρεθούν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του: «δεν μπορεί να έφτασε με τέτοια οργάνωση και μεθόδευση και να ξεκίνησε ξαφνικά με την 12χρονη… Θεωρώ πως η δράση του ξεκίνησε χρόνια πριν. Προφανώς ήξερε τι έκανε. Το έχτισε αυτό, το έχει ανάγει σε επάγγελμα, σε επιχείρηση. Είχε πελατολόγιο, είχε φτιάξει προφίλ, είχε, είχε, είχε… Θεωρώ στην πορεία θα βρουν κι άλλα παιδάκια».

Η γειτόνισσα χαρακτήρισε ψεύτικο τον χαρακτηρισμό πως η 12χρονη φαινόταν μεγαλύτερης ηλικίας, όπως υποστήριξε η δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση: «Ούτε καν. Όχι. Αυτό είναι ψευδές, το ξέρω καλά το κοριτσάκι. Το έχω δει πολλές φορές να κυκλοφορεί και μόνο του και με τα αδερφάκια του. Είναι ένα παιδάκι σεμνά ντυμένο, με το τζινάκι του, το φουτεράκι του, τα αθλητικά του. Ποτέ δεν το είχα δει ούτε προκλητικά ντυμένο ούτε βαμμένο».

Η ίδια αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του 53χρονου, χαρακτηρίζοντάς τον αισχρό, ενώ περιέγραψε και το περιστατικό εκείνο που την έκανε να σταματήσει να πηγαίνει στο κατάστημά του.

«Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του προς εμένα, δεν θα πω ότι ήταν επαγγελματική. Ήταν πολύ διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας. Όποτε έμπαινα στο κατάστημά του με κοιτούσε περίεργα. Οι φιλοφρονήσεις του ήταν διαχυτικές σε σημείο που με έκανε να νιώθω άσχημα».

«Μία μέρα ενώ περπατούσα στο δρόμο περνούσε με το φορτηγάκι του, σταμάτησε και μου έκανε μία χυδαία χειρονομία. Κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι ακριβώς τι, αλλά ήταν και η τελευταία φορά. Δεν ξαναπάτησα ποτέ (σ.σ: στο μαγαζί του). Ήταν αισχρός», δήλωσε.

#ΣΕΠΟΛΙΑ #12χρονη #ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ #53ΧΡΟΝΟΣ #ΚΟΛΩΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2jNV05o
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη