Ο Ρονάλντο θα «χρυσοπληρώσει» τα καμώματά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρονάλντο θα «χρυσοπληρώσει» τα καμώματά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βαρύ πρόστιμο 900.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στον αγώνα με την Τότεναμ.

Η απόφαση της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων» να αφήσει εκτός ομάδας τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Τσέλσι, μετά την κίνησή του να φύγει από τον πάγκο και να πάει στα αποδυτήρια, προτού τελειώσει το παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν θα είναι η μόνη τιμωρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» θα τιμωρηθεί και με βαρύτατο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο διάσημος άσος θα κληθεί να πληρώσει περίπου 900 χιλιάδες ευρώ, καθώς αψήφησε τις εντολές του προπονητή του και δημιούργησε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

#ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ_ΡΟΝΑΛΝΤΟ #ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ_ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ #ΠΡΟΣΤΙΜΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/c0MpBPb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη