Τουρκία: Χυδαία επίθεση σε Μητσοτάκη, Φλώρο και νέες απειλές για... νυχτερινή επίσκεψη στα νησιά (βίντεο)

Τουρκία: Χυδαία επίθεση σε Μητσοτάκη, Φλώρο και νέες απειλές για... νυχτερινή επίσκεψη στα νησιά (βίντεο)

Προσβλητικές και ανοίκειες επιθέσεις εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Νέο παραλήρημα προήλθε από Τούρκο αξιωματούχο: Ο Ομέρ Τσελίκ εκτόξευσε ανυπόστατες κατηγορίες και υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον της Ελλάδας, βάζοντας στο «στόχαστρο» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς της κυβέρνησης, μέχρι τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν δήλωσε πως «ο Μητσοτάκης και ο Φλώρος είναι σαν νομάρχες ξένων χωρών» και υποστήριξε πως η ελληνική αντιπολίτευση «κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την παρουσία ξένων δυνάμεων» στη χώρα.

«Το ότι η Ελλάδα έχει τέτοιο επιτελάρχη, κάνει τέτοιες παιδαριώδεις δηλώσεις και μιλά με εφηβική ψυχολογία θα πρέπει να ανησυχεί την Ελλάδα. Η στρατιωτικοποίηση των αποστρατιωτικοποιημένων νησιών είναι αντίθετη με τις συνθήκες. Εδώ, η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες. Κάποιοι πηγαίνουν, κάθε δυο κάνουν μπάρμπεκιου σε εκείνα τα νησιά. Κάνοντας κάτι άλλο, κάνει δηλώσεις κατά της Τουρκίας. Παιδικές συμπεριφορές. Αλλά από την άλλη πλευρά, η ελληνική αντιπολίτευση λέει ότι "έχετε μετατρέψει ολόκληρη την Ελλάδα σε στρατιωτική βάση των άλλων κρατών". Επισήμως, είναι σαν να ήρθε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να "ιδιωτικοποιήσει" την Ελλάδα. Μιλάει συνέχεια σαν νομάρχης άλλων χωρών. Και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας μιλάει σαν επαρχιακός επίτροπος αυτών των χωρών», δήλωσε ο Τσελίκ.

Ο Τούρκος αξιωματούχος συνέχισε με τις γνωστές απειλές «αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά σε διαφορετική περίπτωση θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», ενώ λέει ακόμη: «Ή θα δεχθείτε τους όρους μας ή τελειώνει η διπλωματία».

 

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΟΜΕΡ_ΤΣΕΛΙΚ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΦΛΩΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GE2ZA3c
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη