Θεοφάνους: «Κατήγγειλα καθηγητή που πείραζε παιδιά στο εργαστήρι μου» (βίντεο)

Θεοφάνους: «Κατήγγειλα καθηγητή που πείραζε παιδιά στο εργαστήρι μου» (βίντεο)

Περιστατικό παρενόχλησης ανηλίκων μαθητών στο εργαστήρι του στην Κύπρο κατήγγειλε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όπως αποκάλυψε ο μουσικοσυνθέτης σε τηλεοπτική σου συνέντευξη, κατήγγειλε άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε παιδιά που φοιτούσαν στο μουσικό εργαστήρι του στην Κύπρο.

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Αν και στον αθλητισμό και στη μουσική συναντάμε τέτοια περιστατικά», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, εξιστόρησε το περιστατικό:

Πέτυχα δάσκαλο που ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου στη Λευκωσία, ο οποίος πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν! Και τον κατήγγειλα στην αστυνομία και είναι στη φυλακή ο τύπος. Μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουν γλώσσα και αυτιά. Και οι γονείς να λέμε στα παιδιά μας, 'μίλα μας αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα...».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ #ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ #ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f6j1yN9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη