Μητσοτάκης για μέτρα Κομισιόν: «Οι δύο βασικές προτάσεις μας έγιναν αποδεκτές»

Μητσοτάκης για μέτρα Κομισιόν: «Οι δύο βασικές προτάσεις μας έγιναν αποδεκτές»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προτάσεις που κατέθεσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για την ενεργειακή κρίση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι στις προτάσεις για τα ενεργειακά που παρουσίασε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, περιλαμβάνονται δύο προτάσεις που κατέθεσε ο ίδιος και οι οποίες αφορούν τον μηχανισμό διόρθωσης των τιμών στο Ολλανδικό Χρηματιστήριο (TTF) και «κόφτες» στις αγορές παραγώγων της ενέργειας.

«Χαιρετίζω το ολοκληρωμένο πακέτο που πρότεινε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής @vonderleyen και ιδιαίτερα τη συμπερίληψη δύο προτάσεων που η Ελλάδα ζητούσε εδώ και καιρό: μηχανισμό διόρθωσης τιμών στο TTF και διακόπτες κυκλώματος στις αγορές παραγώγων ενέργειας», ανέφερε.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1582383182787547138}

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΚΟΜΙΣΙΟΝ #ΦΥΣΙΚΟ_ΑΕΡΙΟ #ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΚΡΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/omSHVnf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη