Έρευνα δείχνει πως το 82% αμφιφυλόφιλων ανδρών προσποιούνται ότι είναι ετεροφυλόφιλοι

Έρευνα δείχνει πως το 82% αμφιφυλόφιλων ανδρών προσποιούνται ότι είναι ετεροφυλόφιλοι

Mελέτη διαπιστώνει ότι μόνο το 12% των αμφιφυλόφιλων ανδρών φανερώνουν τη σεξουαλικότητά τους.

Σύμφωνα με έρευνες, όπως αναφέρεται στο independent.co.uk, οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες είναι οι πιο πιθανό να είναι στην «αφάνεια». Μόνο το 12% των αμφιφυλόφιλων ανδρών μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους. Παρόμοιες μελέτες δείχνουν ότι το 82% των αμφιφυλόφιλων ανδρών προσποιούνται ότι είναι ετεροφυλόφιλοι.

Αυτό επιβεβαιώνεται από μελέτες που διαπίστωσαν ότι το 63% των γυναικών δεν θα έβγαιναν ραντεβού με έναν άνδρα που είχε σεξουαλική επαφή με άλλον άνδρα και μόνο το 19% των γυναικών θα έβγαινε με αμφιφυλόφιλο άτομο. «Ένας αμφιφυλόφιλος μου είπε ότι έχει έναν φίλο που, για αρκετά χρόνια, λάμβανε πολλά μηνύματα από γυναίκες σε εφαρμογές γνωριμιών, όταν ήταν καταχωρημένος ως στρέιτ. Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε ότι ήταν αμφιφυλόφιλος, άλλαξε την κατάστασή του σε αμφιφυλόφιλο στην εφαρμογή και δεν έπαιρνε κανένα πλέον μήνυμα», δηλώνει ο Lewis Oakley(ένας από τους κορυφαίους ακτιβιστές των αμφιφυλόφιλων).

«Από την εμπειρία μου ,ανέφερε, πως το θέμα έγκειται στο στίγμα.  Υπάρχουν γυναίκες που λένε πως έχουν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά των ανδρών γιατί καταβάλλονται από προκαταλήψεις. Γυναίκες οι οποίες αναφέρουν πολύ συχνά πως  οι γκει άνδρες είναι  απατεώνες ή φορείς ασθενειών. Αυτό είναι διάκριση και είναι λάθος».
Αυτό που έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι πολλοί άνθρωποι συμμερίζονται την ισότητα, αρκεί να μην τους επηρεάζει προσωπικά.
Με έχει γοητεύσει ο αριθμός των γυναικών που βλέπουν τους αμφιφυλόφιλους άνδρες ως «όχι αρκετά αντρικούς» για να βγουν ραντεβού. Αυτές μπορεί να είναι οι ίδιες γυναίκες που προειδοποιούν για τους κινδύνους της τοξικής αρρενωπότητας, μη συνειδητοποιώντας τον ρόλο που παίζουν στην επιβολή της.

«Είμαι ένας αμφιφυλόφιλος άντρας που βρήκε μια γυναίκα που με αγαπάει γι' αυτό που είμαι». Είμαι ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες εκεί έξω που είναι ανοιχτές στο να βγαίνουν με αμφιφυλόφιλους άνδρες.
Η συμβουλή μου σε πολλούς άντρες που με προσεγγίζουν είναι ότι αν μια γυναίκα δεν θέλει να βγει ραντεβού επειδή είσαι δι, είναι καλό να το μάθεις νωρίτερα παρά αργότερα. Δεν πρέπει να θέλετε να είστε με κάποιον που έχει πρόβλημα με το ποιος είστε.

Νομίζω όμως ότι μπορούμε καλύτερα. Νομίζω ότι είναι καιρός να ξεπεράσουμε το στίγμα ότι κάτι δεν πάει καλά με τους δύο άνδρες και να κάνουμε πολλές στρέιτ γυναίκες να σκεφτούν την επιλογή ότι είμαστε απλώς αξιοπρεπείς τύποι που πιστεύουν ότι είστε κατάλληλοι.

#ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ #ΕΡΕΥΝΑ #ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/E4Wg2y6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη