Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Shaya: «Έβγαλα τα τακούνια μου και τον εκβίασα ότι θα του το ρίξω στο μάτι»

Πηγή: youtube

Για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί στο παρελθόν μίλησε η τραγουδίστρια Shaya. «Νόμιζαν ότι μπορούν να με αγοράσουν με μια σαμπάνια», εξομολογείται.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια Shaya μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό ΕΓΩ, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί στο παρελθόν σε μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα: 

Έχεις δεχτεί παρενόχληση και κακοποιητικές συμπεριφορές στην καριέρα σου;

Ναι έχω ζήσει, ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα που ήμουν μικρό κοριτσάκι. Εκεί πατάνε όλοι αυτοί, γιατί ένα μικρό κορίτσι ή ένα μικρό αγόρι δεν ξέρει ακόμη τον εαυτό και την προσωπικότητά του, ούτε πώς να προστατευτεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Και το συγκεκριμένα άτομα το γνωρίζουν αυτό.

Στο παρελθόν δούλεψες και σε μπαρ. Εκεί αντιμετώπισες κινδύνους;

Μου έχει τύχει να νομίζουν ότι μπορούν να με αγοράσουν με μια σαμπάνια. Να έρχονται και να με τραβούν να μου λένε ότι ανοίξαμε σαμπάνια για σένα… Είχα αναγκαστεί να βγάλω τα τακούνια μου και να τον εκβιάσω ότι αν με ξανατραβήξεις θα στο ρίξω στο μάτι. Με άφηναν γιατί σου λέει αυτή είναι τρελή, δεν είναι καλά.

#ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ #ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dsgthJb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη